card

Sort by

Dutch Card Art A5 Winter Hat

Afmeting: 145 x 160 mm Met dit sjabloon kun je een mooie basis maken voor kaarten of de verschillende maten op elkaar leggen (matten). Simpel door met een potlood langs de lijn van de gewenste grote te gaan en vervolgens uit te knippen.

Dutch Card Art Ticketstub A5

Afmeting: 205 x 100 mm Met dit sjabloon kun je een mooie basis maken voor kaarten of de verschillende maten op elkaar leggen (matten). Simpel door met een potlood langs de lijn van de gewenste grote te gaan en vervolgens uit te knippen.

Dutch Doobadoo Box Art A4 Coach

Afmeting: ca. 295 x 180 mm Met dit sjabloon kun je een mooie basis maken voor kaarten of de verschillende maten op elkaar leggen (matten). Simpel door met een potlood langs de lijn van de gewenste grote te gaan en vervolgens uit te knippen.
€ 3.00 incl tax € 1.50 incl tax

Dutch Doobadoo Card Art A4 Tickets

Afmeting: ca. 130 x 58 / 110 x 120 / 150 x 245mm Met dit sjabloon kun je een mooie basis maken voor kaarten of de verschillende maten op elkaar leggen (matten). Simpel door met een potlood langs de lijn van de gewenste grote te gaan en vervolgens uit te knippen.

Dutch Doobadoo Card Art A5 Lantaarn

Afmeting: 180 x 135 mm Met dit sjabloon kun je een mooie basis maken voor kaarten of de verschillende maten op elkaar leggen (matten). Simpel door met een potlood langs de lijn van de gewenste grote te gaan en vervolgens uit te knippen.

Dutch Doobadoo Card Art Xmas A5

Afmeting: ca. 240 x 180 mm Met dit sjabloon kun je een mooie basis maken voor kaarten of de verschillende maten op elkaar leggen (matten). Simpel door met een potlood langs de lijn van de gewenste grote te gaan en vervolgens uit te knippen.

Dutch Doobadoo Fold Card Art A4 Airballoon

Afmeting: ca. 240 x 205 mm Met dit sjabloon kun je een mooie basis maken voor kaarten of de verschillende maten op elkaar leggen (matten). Simpel door met een potlood langs de lijn van de gewenste grote te gaan en vervolgens uit te knippen.
€ 3.00 incl tax € 1.50 incl tax

Dutch Doobadoo Shape Art A5 -3

Afmeting: ca. 205 x 145 mm Met dit sjabloon kun je een mooie basis maken voor kaarten of de verschillende maten op elkaar leggen (matten). Simpel door met een potlood langs de lijn van de gewenste grote te gaan en vervolgens uit te knippen.
€ 3.00 incl tax € 1.50 incl tax

Dutch Doobadoo Shape Art Door label A5

Afmeting: ca. 220 x 110 mm Met dit sjabloon kun je een mooie basis maken voor kaarten of de verschillende maten op elkaar leggen (matten). Simpel door met een potlood langs de lijn van de gewenste grote te gaan en vervolgens uit te knippen.
€ 3.00 incl tax € 1.50 incl tax