Dylusions

Sort by

Dylusions Black Dot Grid Journal Large

Find your inspiration in the Dylusions Black Dot Grid Journal! Featuring 180gsm black cardstock printed with a white dot grid, this journal is great for mixed-media & art journaling or creative planning. Journal cover measures9” x 11 13/16”; pages are 8 1/4˝ x 11 3/8”. Includes 64 black pages printed with white dots. 1 piece

Dylusions Creative Journal Large

De Dylusions Creative Journal is een blanco Journal met mat zwaargewicht mixed media cardstock, ideaal voor het aanbrengen van Dylusions Ink Sprays en technieken met water, inkt, verf en mediums. De Journalomslag is gemaakt van stevig chipboard en gevuld met 64 ongevoerde pagina's voor eindeloze creativiteit bij het maken van papier. Het meet 9"x 11.8125"

Dylusions Creative Journal Small

De Dylusions Creative Journal is een blanco Journal met mat zwaargewicht mixed media cardstock, ideaal voor het aanbrengen van Dylusions Ink Sprays en technieken met water, inkt, verf en mediums. De Journalomslag is gemaakt van stevig chipboard en gevuld met 64 ongevoerde pagina's voor eindeloze creativiteit bij het maken van papier. Het meet 5.625 "x 8.375"