Josephiena`s

Sorteren op
Tonen per pagina

A journey begins - Art Journal

Een Steampunk art journal pagina gemaakt met ricepaper, stempels, stencils en greyboard van Stamperia. Gecombineerd met Acryl verf, relief past, effect past en wax van Cadence. De stempel afdruk van het vrouwtje is ingekleurd met polychromo potloden van Faber Castell. De basis waar op gewerkt is ongeveer 13 bij 20 cm groot.

Afrikaanse olifant - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-018

Deze Diamondpainting set biedt een uitdagend en bevredigend project om je creatieve vaardigheden te testen. Het bevat alles wat je nodig hebt om een prachtig 40 bij 40 cm kunstwerk te maken. Het ontwerp van de Afrikaanse olifant is adembenemend realistisch en heeft een betoverende symmetrie. De vlinderverlichting zorgt voor een psychedelische blacklight-stijl die je meeneemt naar een wereld van pure verbeelding. Het resultaat is een prachtig en uniek kunstwerk dat perfect is om aan de muur te hangen of om cadeau te doen aan creatieve vrienden of familieleden.

Art journal: A Friend

Een voorbeeld van een art journal pagina, gemaakt met onder anderen onze vintage silhouet stencils en Distress ink. Scrol naar beneden en klik op product description voor een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt. Ook vind je daar een overzicht van gebruikte producten.

Art Journal: Christmas

Hieronder vind je een overzicht van de gebruikte producten.