Diamond paintings

Het is tijd voor diamond painting

Het schilderen op nummer heeft zojuist zijn plaats ingenomen als een van je favoriete bezigheden. Diamond painting is een nieuwe benadering van je geliefde vrijetijdsbesteding, waarbij je schoonheid creëert met edelstenen op een voorgedrukt canvas. Ga op in deze betoverende kunst alleen of samen met anderen, en zie hoe de tijd wegsmelt terwijl je unieke afbeeldingen maakt!

Bij Josephiena.nl kun je een diamond painting kopen voor beginners en ervaren knutselaars. Je krijgt alles wat je nodig hebt om in alle rust en zonder rommel te schilderen.

Deze hobby is perfect om de 'Mind Reset'-knop in te drukken of om momenten van creatieve vreugde te delen met je dierbaren. Zodra alle edelstenen zijn geplaatst, kun je het kunstwerk ophangen in je huis of het inpakken als cadeau. Eén ding is zeker: ze zullen er dol op zijn!

Canvas diamond painting is verlichtend op alle fronten

Heb je een verschrikkelijke dag gehad en wil je gewoon ontspannen? Voel je de stress toenemen naarmate er meer taken op je to-do-lijstje worden toegevoegd? Kan je geen cadeau vinden dat niet saai of nutteloos is?

Verlicht je zorgen door een kijkje te nemen bij de diamond paintings in onze online winkel. Het plaatsen en matchen van glinsterende steentjes is zo rustgevend dat je je zorgen meteen vergeet zodra je de eerste steen oppakt. Bovendien kan het eindresultaat leuk, inspirerend of motiverend zijn om elke dag de juiste stemming te zetten.

Als je aan het diamond painten bent, ben je:

  • Stressvrij. De ritmische beweging van diamond painting is een kalmerende en vredige activiteit die alle zorgen wegneemt.
  • Digitaal afgekickt. Diamond painting op canvas gaat over handmatige kunst, dus je kunt de schermen vermijden en je apparaten voor een uur of twee opzij leggen.
  • Creatief bezig. Hoewel onze canvassen zijn voorgedrukt met kleurcodes, is het plaatsen van een steen en het creëren van een groter beeld een creatief proces op zich.

Zet rustgevende muziek op, luister naar podcasts, of schilder in stilte. Het voelt goed in elke omgeving!

Onze diamond painting kits

Denk aan Josephiena.nl als een schatkamer vol buitengewone afbeeldingen en ontwerpen. Onze diamond painting sets zijn verkrijgbaar in vele boeiende thema's, waaronder Dieren, Fantasy, Landschap, Magie, Personages en Steampunk. Met formaten variërend van 30x40 tot 60x40 cm, is er een canvas voor elke artistieke visie.

Dit is wat je krijgt om in deze hobby te duiken:

  • Voorgedrukte canvassen. Er is geen giswerk zoals bij het in elkaar zetten van legpuzzels. Je ziet kleurcodes op elk canvas om te weten waar je de steentjes moet plaatsen.
  • Opvallende edelstenen. Onze stenen kunnen elke afbeelding laten schitteren, waardoor het een lust voor het oog en zeer realistisch wordt.
  • Complete startersets. Ga direct aan de slag met alle benodigdheden inbegrepen in je kit: pincetten, waspennen, sorteerschalen, steentjes – alles wat je nodig hebt.
  • Exclusieve afbeeldingen. Als je bij Josephiena.nl winkelt voor diamond paintings, kun je kiezen uit unieke afbeeldingen die door ons team zijn gemaakt. Zeg nee tegen standaard schilderijen!

Kies een patroon, pak je eerste kit, en geniet van het schilderen!

Sorteren op

Betoverende Kikkerheks - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-092

Stap binnen in een betoverende wereld met onze "Betoverende Kikkerheks" diamond painting. Deze meeslepende scène brengt een mystieke kikkerheks tot leven te midden van een etherisch boslandschap. Met oog voor detail en levendige kleuren biedt deze diamond painting een betoverende ervaring, waarbij elke geplaatste steen een stukje van het magische verhaal onthult. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je deze unieke kunstwerk creëert, en geniet keer op keer van de magie en het mysterie dat het te bieden heeft.
Afmetingen: 40x60cm

Blauwe vogel - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-082

Ontdek de betoverende schoonheid van onze "Blauwe vogel" diamond painting. Dit prachtige kunstwerk combineert levendige kleuren, intrigerende details en hoogwaardige materialen om een meeslepende weergave van de natuur te creëren. Met een charmante blauwe vogel als middelpunt, omringd door bloeiende bloemen, is deze painting een perfecte keuze voor liefhebbers van creativiteit en schoonheid. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je deze unieke diamond painting tot leven brengt en een sprankelend kunstwerk voor jezelf creëert.
Afmetingen: 40x60cm

Blauwe vogel - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-083

Ontdek de betoverende wereld van Diamond Painting met onze unieke creatie, "Blauwe vogel". Deze prachtige afbeelding overstijgt symboliek en brengt een gevoel van vrijheid en kleurenpracht tot leven. Met een subtiel aquarelpalet vangt onze kunstenaar de serene vlucht van de blauwe vogel, omringd door een achtergrond van rustige tinten en levendige accenten. Met elk vierkantje op het canvas dat overeenkomt met een specifieke kleur diamant, kunt u uw eigen meesterwerk tot leven brengen. Laat "Blauwe vogel" uw verbeelding prikkelen en begin vandaag nog aan uw creatieve reis.
Afmetingen: 30x30cm

Buitenaardse kasteelruines - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-090

Ontdek de magie van "Buitenaardse kasteelruïnes" met deze betoverende diamond painting. Laat je meevoeren naar een wereld vol mystiek en verwondering, waar majestueuze bomen en glinsterende manen het landschap sieren. Verlies jezelf in de adembenemende schoonheid van vervlogen koninkrijken en hemelse hemels, en vind een toevluchtsoord van rust te midden van de chaos van het dagelijks leven. Laat je verbeelding de vrije loop en beleef een avontuur dat de grenzen van de realiteit overschrijdt. Welkom in de wereld van "Buitenaardse kasteelruïnes", waar dromen tot leven komen en de werkelijkheid vervagen.
Afmetingen: 40x40cm

Burcht in de bergen - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-093

Betreed een magische wereld met onze "Burcht in de Bergen" diamond painting kit. Dit betoverende kunstwerk brengt een sprookjesachtig landschap tot leven met een majestueus kasteel, weelderige bossen en imposante bergen. Met zorgvuldig gekozen diamanten vangt dit meesterwerk niet alleen de kleuren van de scène, maar ook hun schittering en glans. Een perfecte mix van kunst en avontuur, compleet met gedetailleerde instructies en alle benodigde steentjes om direct te beginnen met creëren. Voeg een vleugje koninklijke elegantie toe aan elke ruimte met deze tijdloze charme van een diamond painting.
Afmetingen: 40x60cm

Donkere dramatische tovenares - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-050

Deze Diamondpainting set bevat alles wat nodig is om een prachtig kunstwerk te creëren van 40 bij 60 cm, met de Donkere dramatische tovenares in het middelpunt. Het schilderij toont haar opvallende blik en felle persona, omringd door vogels die een vleugje chaos en kracht toevoegen. Het contrast tussen de felle persona van de tovenares en de etherische schoonheid van de vogels creëert een adembenemend effect. De set is een uitstekende creatieve uitdaging voor liefhebbers van Diamondpainting.

Dr. Sweet - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-059

Stap binnen in de betoverende wereld van diamond painting met onze meesterlijke 'Zootopia'-geïnspireerde kunstwerk. Deze unieke creatie toont een charmante vos, gekleed in elegantie en omringd door een mysterieuze achtergrond van subtiele tinten. Ontdek de magie van antropomorfe kunst en laat je inspireren door de verbeeldingskracht van dit digitale meesterwerk.
Afmetingen: 30x40cm

Draak in kamer - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-077

Ontdek de magie van onze "Draak in de kamer" diamond painting! Deze betoverende afbeelding toont een kleine blauwe draak op een vensterbank, omringd door een serene omgeving. Met zijn glinsterende schubben en imposante aanwezigheid brengt deze draak een vleugje fantasie in elke kamer. Perfect voor liefhebbers van draken of als uniek decoratief item. Haal dit magische kunstwerk vandaag nog in huis en laat je verbeelding de vrije loop!
Afmetingen: 40x60cm

Feniks - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-084

Ontdek de betoverende "Fenix" diamond painting, een meesterwerk dat twee majestueuze feniksen vastlegt tegen een etherische achtergrond. Met levendige kleuren en zorgvuldig aangebrachte details brengt dit kunstwerk emotie en verbeelding tot leven. Laat "Fenix" een inspirerend symbool zijn van kracht, groei en de schoonheid van de natuur in jouw eigen kunstcollectie.
Afmetingen: 40x60cm

Geelgroene vogel - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-063

Deze Diamondpainting set bevat alles wat nodig is om een verbluffend schilderij van een geelgroene vogel te maken, die de gedetailleerde afbeelding van de veren en frisse kleuren tot leven brengt. De set omvat hoge kwaliteit gekleurde acryl diamanten die gemakkelijk te plaatsen zijn op het voorbedrukte canvas, waardoor het schilderij een glinsterend en realistisch uiterlijk heeft. Het is een leuke en ontspannende activiteit om te doen en zorgt voor een gevoel van voldoening wanneer het kunstwerk vordert, perfect voor elke kunstliefhebber of dierenliefhebber.

Gele rozen - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-088

Ontdek de betoverende pracht van onze Diamond Painting "Gele Rozen". Elk bloemblaadje, gevormd uit fijne harssteentjes, straalt als een kostbare edelsteen op het zelfklevende canvas. Verlies jezelf in de therapeutische bezigheid van het plaatsen van elke diamant, terwijl een symfonie van kleur en licht ontstaat. Deze kit biedt niet alleen een creatieve uitlaatklep, maar ook een oase van rust en inspiratie. Laat de gouden tinten van de rozen je wereld vullen met warmte, vreugde en tijdloze charme.
Afmetingen: 30x30cm

Gele vink - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-065

Ontdek de betoverende "Gele vink" diamond painting, een adembenemend meesterwerk dat de levendige pracht van een gele vink vangt te midden van een kleurrijk mozaïek. Met zorgvuldig geplaatste stenen op een zelfklevend canvas, brengt dit kunstwerk elke nuance van de vogel tot leven. Een symfonie van kleuren en patronen vormt de achtergrond, terwijl elk genummerd vierkantje bijdraagt aan de algehele harmonie. Laat je creatieve geest de vrije loop terwijl je deze prachtige diamond painting tot leven brengt en een uniek accent toevoegt aan je interieur.
Afmetingen: 40x60cm