RSS

Blog

Ben je klaar voor een geweldige uitdaging?
We hebben iets leuks voor je bedacht: een spannende wedstrijd waarbij je kans maakt op een prachtige diamond painting kit van jouw favoriete afbeelding uit onze collectie! Hoe cool is dat? Lees snel verder om te ontdekken hoe je mee kunt doen.

De wedstrijd bestaat uit drie stappen:

Stap 1: Kies je afbeelding
Van maandag 1 mei 2023 tot en met zaterdag 6 mei 2023 kun je op onze webshop Fantasy-Art.nl een of meer afbeeldingen uitzoeken waar je helemaal weg van bent. Het maakt niet uit of het een fee, een draak, een eenhoorn of iets anders is. Als jij er maar blij van wordt! Laat ons weten welke afbeelding(en) je hebt gekozen door het adres of de naam in de reacties onder dit bericht te plaatsen. Je mag ook een van onze bestaande diamond painting kits uit onze webshop nomineren.

Stap 2: Stem op je favoriet
Op zondagavond 7 mei 2023 maken we een poll met alle afbeeldingen die jullie hebben gekozen. Dan kun je stemmen op de afbeelding die jij het mooist vindt. Je hebt tot en met zondagavond 14 mei 2023 de tijd om je stem uit te brengen. Nodig ook je vrienden en familie uit om mee te stemmen. Hoe meer stemmen, hoe leuker!

Stap 3: Win je diamond painting kit
We laten de afbeeldingen met de meeste stemmen (in ieder geval de top 5) omzetten naar schitterende diamond painting kits. Dit wordt gedaan door een Nederlands bedrijf dat garant staat voor hoge kwaliteit. Binnen tien dagen hebben we de kits in huis en dan kunnen we de winnaar bekendmaken. Wie zal dat zijn? Misschien jij wel! We verloten namelijk een gratis diamond painting kit onder iedereen die ons bericht over de nieuwe kits liket en deelt op Facebook. Ga daarvoor naar onze Diamond Painting Facebook pagina: Josephiena's Diamond Paintings.

Dus waar wacht je nog op? Doe mee met deze fantastische wedstrijd en maak kans op een unieke diamond painting kit van jouw droomafbeelding. Houd onze Facebook-pagina in de gaten, kies een paar mooie plaatjes uit en stem op je favoriet. En vergeet niet om dit bericht te liken en te delen met al je vrienden. Veel succes en plezier!

A beautiful portrait of a leopard sitting on a tree branch

Vandaag een art journal pagina op het blog

Bekijk in de video hoe ik deze pagina heb gemaakt.
Vandaag een art journal pagina op het blog

Bekijk in de video hoe ik deze art journal pagina heb gemaakt.
Vandaag een art journal pagina op het blog

Bekijk in de video hoe ik deze pagina heb gemaakt.
Vandaag de laatste Kerstkaartjes op het blog

Bekijk in de video hoe ik deze kaartjes heb gemaakt.
Vandaag een kaartje op het blog

Bekijk in de video hoe ik dit kaartje heb gemaakt.
Vandaag een kaartje op het blog

Bekijk in de video hoe ik dit kaartje heb gemaakt.
Kaart: Kerst Fee 28-11-2020

Vandaag een kaartje op het blog

Bekijk in de video hoe ik dit kaartje heb gemaakt.
Kerst box 20-11-2020

Vandaag een cadeau-box op het blog
Vandaag versierde kerstballen op het blog

Bekijk in de video hoe ik deze pagina heb gemaakt tijdens de live-demo op Facebook.