Kaarten 2024

Laat je inspireren door de door ons gemaakte kaarten.

Vaak zijn deze kaarten op A6-formaat gemaakt en worden ze in een klein journal geplak zodat ze mooi bij elkaar blijven.
Vandaar dat sommige kaarten lijken op art journal pagina's.

Sorteren op
Tonen per pagina

Kaart: Every second...

Deze prachtige kaart is gemaakt met een van Josephiena's collage paper en stempels van Lavinia Stamps. De kleuren op de achtergrond zijn gemaakt met Dinkels (pigment-poeder) van Lavinia Stamps. De twee klokken zijn ingekleurd met Staedtler PigmentArt pennen. Hieronder vind u een uitgebreid overzicht van de gebruikte producten.

Kaart: Love You

Een mooi voorbeeld van een kaart gemaakt met de stempels en stencil van Carla Creaties (CraftEmontions). De tekst in de achtergrond is gemaakt door het stencil met marker te omtrekken. En daarna ingekleurd met Staedtler Pigment Art pens. Hiermee zijn ook de uilen ingekleurd. De achtergrond is gemaakt met Distress ink. Een mooi manier om je liefde te uiten. Deze kaart is op een stukje rood papier gemat en vervolgens in de ring-album/journal voor A6 geplakt.

Kaart: Nature

Een prachtige kaart gemaakt met Josephiena's collage paper, stencil's en Lavinia stamps. Een compleet overzicht van gebruikte producten vind je hier onder. Wil je zien hoe Josephiena deze heeft gemaakt ga dan naar: https://youtu.be/OldUZfR6bQg

Tag: Fallen Light

Een prachtig voorbeeld van een label/tag. Voor deze tag is gebruikt het Josephiena's collage paper "Fallen Angels". Deze collage paper is gecombineerd met stempels van Lavinia Stamps en een stencil van Josephiena's Design. Een compleet overzicht van gebruikte producten vind je hier onder. Wil je zien hoe Josephiena deze heeft gemaakt ga dan naar: https://youtu.be/yNj9f8iiCzo

Tag: Konijn in moeras

Een mooi voorbeeld van een mixed media tag. 🌈 Materialen gebruikt: Cadence Craft producten voor een prachtige afwerking. Josephiena's Stencils voor gedetailleerde en betoverende ontwerpen. Collage Papers voor een speelse en artistieke touche. Op ons YouTube-kanaal vind je een video waar in je kunt zien hoe ik deze tag heb gemaakt. Link video: https://youtu.be/2yy3pMDtqiE Een compleet overzicht van gebruikte producten vind je hier onder.