30 bij 40 cm

Welkom bij onze uitgebreide collectie van diamondpainting sets in het formaat 30 bij 40 cm! Hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw artistieke kant te uiten en een prachtig kunstwerk te creëren dat een blijvende decoratie zal zijn voor uw huis. Diamondpainting is een boeiende hobby die u zal helpen ontspannen en tot rust te komen terwijl u werkt aan het creëren van iets prachtigs en unieks. Onze diamondpainting sets zijn van topkwaliteit en bevatten alle benodigdheden die u nodig heeft om aan de slag te gaan. Maak een keuze uit onze brede selectie van thema's en ontwerpen, waaronder landschappen, dieren, bloemen en nog veel meer. Onze diamondpainting sets zijn ook een perfect cadeau voor uw vrienden en familie die van kunst en creativiteit houden. Ontdek onze collectie vandaag nog en begin met het creëren van een prachtig kunstwerk dat uw huis zal verfraaien en uw hart zal vullen met trots en vreugde!

Sorteren op
Tonen per pagina

Geelgroene vogel - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-063

Deze Diamondpainting set bevat alles wat nodig is om een verbluffend schilderij van een geelgroene vogel te maken, die de gedetailleerde afbeelding van de veren en frisse kleuren tot leven brengt. De set omvat hoge kwaliteit gekleurde acryl diamanten die gemakkelijk te plaatsen zijn op het voorbedrukte canvas, waardoor het schilderij een glinsterend en realistisch uiterlijk heeft. Het is een leuke en ontspannende activiteit om te doen en zorgt voor een gevoel van voldoening wanneer het kunstwerk vordert, perfect voor elke kunstliefhebber of dierenliefhebber.

Konijn met licht - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-21

Deze Diamondpainting set bevat alles wat nodig is om een prachtige afbeelding van het witte konijn met licht te maken. Het gedetailleerde en schattige Pixar-personageontwerp, samen met de ingewikkelde plooien in zijn kleding, zal zeker de aandacht trekken en een glimlach op je gezicht toveren. De set bevat hoogwaardige acryl diamanten en een voorgedrukt canvas, wat het een geweldige keuze maakt voor fans van kunst, ambacht, hobby en creativiteit. Het eindresultaat is een betoverend kunstwerk dat perfect is als interieurdecoratie.

Luipaard - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-024

De Diamondpainting set van 30 bij 40 cm biedt een ongelooflijk gedetailleerd en verfijnd portret van een luipaard zittend op een boomtak. Het prachtige schilderij vangt de essentie van een lenteavond en toont de krachtige en majestueuze aanwezigheid van de jaguar, waarbij elke lijn en ronding perfect tot in de kleinste details wordt weergegeven. De set bevat alle benodigdheden om het kunstwerk te creëren en is perfect voor elke creatieve geest die houdt van de natuur en verfijning. Het is een betoverend stuk dat elke kunstcollectie zal verrijken.

Nacht maan zee - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-25

Deze Diamondpainting set van 30 bij 40 cm biedt een ontspannende en creatieve activiteit voor zowel beginners als gevorderden. De afbeelding van Het pad, omringd door de rustige oceaan op de achtergrond, creëert een gevoel van vrede en sereniteit. Het eindproduct is van de hoogste kwaliteit dankzij de HD-afbeelding en heldere, levendige kleuren. De vlotter onder maanlichteffect geeft de afbeelding een extra dimensie. Met deze set kunt u uw eigen kunstwerk maken dat u met trots aan de muur kunt hangen.

Vrouwelijke gezicht in verf - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-019

Deze Diamondpainting set bevat alle benodigde tools en materialen om een prachtig vrouwelijk gezicht in de Artgerm-stijl te creëren. Het schilderij is 30 bij 40 cm groot en heeft symmetrische rangschikking, gedetailleerd ontwerp en droomachtige kwaliteit door gebruik van geavanceerde airbrush-technieken op een digitaal canvas. Deze set biedt een creatieve en ontspannende activiteit voor het maken van een verbluffend kunstwerk.

Vrouwelijke ridder met wit haar - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-26

De "Woman in Armor" Diamondpainting set is een uitdagende en creatieve activiteit voor liefhebbers van kunst, geschiedenis en fantasy. De set bevat een voorgedrukt canvas van 30 bij 40 cm met een ultra-gedetailleerde weergave van een mooie en krachtige vrouwelijke ridder met wit haar in ingewikkeld ontworpen harnassen. Het portret is adembenemend en biedt fotogenieke details die elke nuance en ronding van het pantser vastleggen. Door de kleine diamanten te plaatsen kunt u zelf een uniek kunstwerk creëren dat perfect past in elke kamer van uw huis.