Kaarten 2021

Sort by

Kaart: Dream big, Lennart

Een stoere jongens kaart, gemaakt met een stencil van Josephiena's design, stempels van Gummiapan en distress ink & oxide. Scrol naar beneden en klik op product description voor een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt. Ook vind je daar een overzicht van gebruikte producten.

Kaart: Ei met klimop

Het voorjaar is in aantocht en zo ook de paasdagen. Daarom dit mooie kaartje gemaakt met een stencil van Josephiena's Design, stempels van Gummiapan en Distress ink. Scrol naar beneden en klik op product description voor een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt. Ook vind je daar een overzicht van gebruikte producten.

Kaart: Gefeliciteerd, op de step.

Een mooie kaartje gemaakt met onder anderen stencils van Josephiena's Design, stempels van Gummiapan en Distress ink. Scrol naar beneden en klik op product description voor een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt. Ook vind je daar een overzicht van gebruikte producten.

Kaart: Happy Eatser

Ik heb een kaartje gemaakt voor Pasen, maar als je een andere tekst gebruikt heb je ook zo een eenvoudig voorjaarskaartje. De basis voor deze smalle kaart is gemaakt met een stans uit de Slimline van Gummiapan. Achter het wilgentakje heb ik een van de kleine stencils van Josephiena's Design gebruikte, in combinatie met Distress ink. Scrol naar beneden en klik op product description voor een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt. Ook vind je daar een overzicht van gebruikte producten.

Kaart: Hugs from ...

Een mooie kaart gemaakt met stempels van Gummiapan, Distress ink en Ecoline brush pennen. Scrol naar beneden en klik op product description voor een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt. Ook vind je daar een overzicht van gebruikte producten.

Kaart: It's time

Een voorbeeld van een kaartje, gemaakt met onder anderen onze vintage silhouet stencils, stempels van Gummiapan en Distress ink. Scrol naar beneden en klik op product description voor een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt. Ook vind je daar een overzicht van gebruikte producten.

Kaart: Lente

Een mooie voorjaarskaartje gemaakt met onder anderen stencils van Josephiena's Design, stempel van Gummiapan, Snipper/ephemera van Tim Holtz en Distress ink. Scrol naar beneden en klik op product description voor een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt. Ook vind je daar een overzicht van gebruikte producten.

Kaart: Little moments ...

Een voorbeeld van een kaartje, gemaakt met stempels van Gummiapan en Distress ink. Scrol naar beneden en klik op product description voor een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt. Ook vind je daar een overzicht van gebruikte producten.

Kaart: Man met stropdas

Een mooie mannenkaart gemaakt door Roelina. Gemaakt met stencils van Josephiena's Design, stempels van Gummiapan en Distress ink. Scrol naar beneden voor een compleet overzicht van gebruikte producten.

Kaart: Once upon ...

Een mooie kaart gemaakt met stencils van Josephiena's Design, stempels van Gummiapan en Distress ink. Scrol naar beneden en klik op product description voor een filmpje waarin je kunt zien hoe ik hem heb gemaakt. Ook vind je daar een overzicht van gebruikte producten.

Kaart: She had a Feeling

Een vrolijke blauw/paarse kaart, gemaakt met een stencil van Josephiena's design, stempels van Gummiapan en distress ink. Scrol naar beneden voor een overzicht van gebruikte producten.