CraftEmotions clearstamps A6 - Kippen en kuikens GB Dimensional stamp

Fabrikant: Craft Emotions
Beschikbaarheid: 2 op voorraad
Artikelnr.: 130501/1349
De CraftEmotions clearstamps A6 - Kippen en kuikens GB Dimensional stamp is een set van 14 doorzichtige stempels met afbeeldingen van narcissen. De stempels variëren in grootte van 16 x 25 mm tot 67 x 44 mm en zijn ontworpen om te worden gebruikt met een transparant acryl stempelblok. Reiniging kan eenvoudig worden gedaan met stempelreiniger of zeep en water. Deze set biedt veel variatie en mogelijkheden voor creatieve projecten en produceert indrukwekkende resultaten met gedetailleerde en prachtig ontworpen afbeeldingen.
€ 7,25 incl. BTW
 • subtitles Volledige omschrijving

  De CraftEmotions clearstamps A6 - Kippen en kuikens GB Dimensional stamp is een prachtige set van 7 doorzichtige stempels, elk met een unieke afbeelding van narcissen. De afmetingen van de stempels variëren van ongeveer 16 x 25 mm tot 67 x 44 mm, wat zorgt voor veel variatie en mogelijkheden bij het ontwerpen van kaarten, scrapbookpagina's en andere creatieve projecten.

  Deze set bevat diverse losse onderdelen, waardoor deze set geschikt is voor stempelcombinatietechniek (maskeertechniek). Waardoor de illusie van diepte gecreëerd wordt. Maak hiervoor gebruik van stempel maskeer tape of papier.

  De stempels zijn ontworpen om te worden gebruikt met een transparant acryl stempelblok, waardoor ze eenvoudig te plaatsen en te gebruiken zijn. Het gebruik van een stempelblok maakt het ook gemakkelijk om de afbeelding op de gewenste plek op het papier te plaatsen voor een nauwkeurig en precies resultaat.

  Het reinigen van de stempels is eenvoudig en kan worden gedaan met behulp van stempelreiniger of zeep en water. Dit zorgt voor een langere levensduur van de stempels en zorgt ervoor dat ze keer op keer opnieuw kunnen worden gebruikt zonder aan kwaliteit te verliezen.

  Met deze set van CraftEmotions clearstamps A6 - Narcissen GB Dimensional stamp haalt u een geweldig hulpmiddel in huis om uw creativiteit de vrije loop te laten. De afbeeldingen van de narcissen zijn gedetailleerd en prachtig ontworpen, wat zorgt voor een indrukwekkend en professioneel ogend resultaat op uw projecten. Of u nu een ervaren kaartenmaker of een beginner bent, deze set is een fantastische aanvulling op uw creatieve gereedschapskist en zal u helpen om indrukwekkende resultaten te bereiken.