CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Text Happy Birthday EN

Fabrikant: Craft Emotions
Beschikbaarheid: 1 op voorraad
Artikelnr.: 130501/5012
De CraftEmotions clearstamps set bevat drie stempels van verschillende groottes, waarvan de grootste ongeveer 56 x 10 mm is. De set bevat ook een tekststempel van 6x7cm met de tekst "Happy Birthday". De stempels zijn gemakkelijk in gebruik en kunnen worden gereinigd met water en zeep of een stempelreiniger. Met deze set van clearstamps kun je creatief zijn en persoonlijke accenten toevoegen aan je projecten. Deze stempels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn ontworpen om heldere en scherpe afbeeldingen te produceren bij gebruik met inkt.
€ 3,50 incl. BTW
  • subtitles Volledige omschrijving


    De CraftEmotions clearstamps zijn een perfecte toevoeging aan je knutselcollectie. Deze set bevat drie stempels van verschillende groottes, waarvan de grootste ongeveer 56 x 10 mm is en de kleinere stempels een afmeting van 42 x 25 mm hebben. Deze stempels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn ontworpen om heldere en scherpe afbeeldingen te produceren bij gebruik met inkt.

    Met deze set van clearstamps kun je creatief zijn en persoonlijke accenten toevoegen aan je projecten. De "Happy Birthday" tekststempel heeft een afmeting van 6x7cm en kan worden gebruikt om wenskaarten, cadeaulabels en andere knutselprojecten te personaliseren.

    Deze CraftEmotions clearstamps zijn gemakkelijk in gebruik en kunnen op een acrylblok worden geplaatst om ze te gebruiken. Door het transparante materiaal van de stempels kun je nauwkeurig plaatsen waar je de afbeelding wilt stempelen. De stempels zijn herbruikbaar en kunnen worden gereinigd met water en zeep of een stempelreiniger.

    Dus als je op zoek bent naar een veelzijdige en kwalitatief hoogwaardige stempelset om je knutselprojecten naar een hoger niveau te tillen, dan zijn de CraftEmotions clearstamps een uitstekende keuze. Met hun heldere, scherpe afbeeldingen en gebruiksgemak zullen deze stempels zeker een favoriet worden in je knutselcollectie.