Boomstam - stans - Gummiapan - D230311

Fabrikant: Gummiapan
Beschikbaarheid: 4 op voorraad
Artikelnr.: GPD230311
Ontdek de Gummiapan "Boomstam", een hoogwaardige stans met een formaat van ongeveer 27,5x126 mm. Dit prachtige product bevat één stans en biedt eindeloze creatieve mogelijkheden. Met gedetailleerde ontwerpen en nauwkeurige snijlijnen voegt deze stans een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan uw knutselprojecten. Gemaakt met duurzaamheid en consistentie in gedachten, kunt u keer op keer verbluffende resultaten verwachten. Voeg de Gummiapan "Boomstam" toe aan uw collectie en laat uw creativiteit bloeien met deze veelzijdige en betrouwbare stans.
€ 7,50 incl. BTW
€ 3,75 incl. BTW
  • subtitles Volledige omschrijving

    Introducing de "Boomstam" van het gerenommeerde merk Gummiapan. Dit prachtige product bevat één stans die perfect is voor al uw knutselbehoeften. Met een indrukwekkende afmeting van ongeveer 27,5x126 mm is deze stans ideaal om uw creatieve projecten naar een hoger niveau te tillen.

    De "Boomstam" biedt een breed scala aan mogelijkheden. Met zijn gedetailleerde ontwerp en nauwkeurige snijlijnen kunt u moeiteloos verbluffende uitgesneden vormen maken. Of u nu bezig bent met het maken van wenskaarten, scrapbooking of andere papierambachten, deze stans voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan uw creaties.

Klanten die dit kochten, kochten ook..

Kleine Gnome houdt zijn baard vast - stans - Gummiapan

Bevat 2 stansen, Gemonteerd ongeveer 29x53 mm.
€ 4,00 incl. BTW € 2,00 incl. BTW

Muurpot - stansen - Gummiapan

Bevat 2 stansen, Afmeting ca.: 23x14 mm en 21x16 mm
€ 1,50 incl. BTW € 0,75 incl. BTW

Springende gnome - stansen - Gummiapan

Bevat 2 stansen, Ongeveer 40x48 mm
€ 4,00 incl. BTW € 2,00 incl. BTW