Badcabines - stans - Gummiapan - D230309

Fabrikant: Gummiapan
Beschikbaarheid: 4 op voorraad
Artikelnr.: GPD230309
Ontdek de veelzijdige en hoogwaardige "Kleedhokjes" stansvormen van Gummiapan. Deze set van 3 stansvormen in verschillende maten, waaronder 7x30.5 mm, 17.5x36 mm en 18.5x30 mm, voegt elegantie toe aan je knutsel- en scrapbookingprojecten. Met hun nauwkeurige snedes en duurzame materiaal zorgen ze voor een professionele uitstraling. Voeg stijl toe aan je creaties en bestel deze prachtige stansvormen vandaag nog.
€ 3,50 incl. BTW
  • subtitles Volledige omschrijving

    Ontdek de revolutionaire "Kleedhokjes" van het merk Gummiapan, een onmisbaar product voor al je knutsel- en scrapbookingbehoeften. Deze prachtige set bevat maar liefst 3 stansvormen van verschillende afmetingen, waardoor je eindeloos kunt experimenteren en je creativiteit de vrije loop kunt laten.

    De grote stansvorm meet ongeveer 17.5x36 mm, terwijl de middelgrote variant een royale afmeting heeft van 18.5x30 mm. Tot slot voegt de kleinere stansvorm, met zijn afmetingen van 7x30.5 mm, de perfecte finishing touch toe aan je projecten.

    Met deze veelzijdige stansvormen creëer je moeiteloos prachtige kleedhokjesontwerpen die een vleugje elegantie en verfijning toevoegen aan al je handgemaakte kunstwerken. Of je nu wenskaarten, scrapbookpagina's of decoratieve items maakt, de Kleedhokjes-stansvormen zorgen voor een unieke en professionele uitstraling.