Sneeuwklokjes - stans - Gummiapan - D230325

Manufacturer: Gummiapan
Availability: 1 in stock
SKU: GPD230325
Ontdek de betoverende wereld van Gummiapan's Sneeuwklokjes met deze prachtige set van twee stansen. Met een grote stans van ongeveer 42x61,5mm en een kleinere variant van 18x43mm, biedt dit product eindeloze mogelijkheden voor creatieve projecten. Gummiapan, een gerenommeerd merk, staat garant voor uitstekende kwaliteit en precisie. Voeg een vleugje frisheid en tederheid toe aan je kaarten, scrapbooking en geschenkverpakkingen met de prachtige sneeuwklokjesfiguren die je met deze stansen kunt creëren.
€ 6.00 incl tax
  • subtitles Full description

    Ontdek de betoverende wereld van Gummiapan's Sneeuwklokjes met deze prachtige set die twee stansen bevat. De grote sneeuwklokjesstans heeft een indrukwekkend formaat van ongeveer 42x61,5mm, terwijl de kleinere variant perfect is voor gedetailleerd werk met afmetingen van 18x43mm.

    De naam "Sneeuwklokjes" alleen al roept een gevoel van frisheid en tederheid op, en met Gummiapan als het vertrouwde merk achter dit product, ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit en nauwkeurigheid. Deze stansen zijn ontworpen om prachtige sneeuwklokjesfiguren te creëren voor je projecten, of het nu gaat om kaarten maken, scrapbooking of het toevoegen van een vleugje elegantie aan je geschenkverpakkingen.

Customers who bought this item also bought