Reddingsboei - stans - Gummiapan - D230303

Manufacturer: Gummiapan
Availability: 3 in stock
SKU: GPD230303
De Gummiapan Reddingsboei-stans, met een grootte van ongeveer 28x28 mm, is een indrukwekkende en gedetailleerde tool van het vermaarde merk Gummiapan. Deze stans biedt eindeloze mogelijkheden voor creatieve projecten, zoals kaarten maken, scrapbooking en decoratie. Met zijn maritieme charme voegt deze hoogwaardige stans een uniek accent toe aan je creaties. Eenvoudig te gebruiken met verschillende materialen, biedt deze stans scherpe en nauwkeurige resultaten. Ontdek de Gummiapan Reddingsboei-stans en til je projecten naar een hoger niveau.
€ 2.00 incl tax
  • subtitles Full description

    De Gummiapan Reddingsboei is een uniek en opvallend product dat perfect is voor al je creatieve projecten. Deze verbluffende stans van Gummiapan, een gerenommeerd merk in de industrie, is ontworpen om een ​​verbluffend gedetailleerde reddingsboei te creëren met een afmeting van ongeveer 28x28 mm.

    Met zijn gedetailleerde ontwerp legt deze stans de essentie van een reddingsboei vast, waardoor je projecten een vleugje maritieme sfeer krijgen. De afmeting van ongeveer 28x28 mm is ideaal om als focuspunt te dienen of als subtiel accent in je creaties. De stans is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor je keer op keer scherpe en nauwkeurige resultaten krijgt.

Customers who bought this item also bought

Kleine Gnome houdt zijn baard vast - stans - Gummiapan

Bevat 2 stansen, Gemonteerd ongeveer 29x53 mm.
€ 4.00 incl tax € 2.00 incl tax

Houten kistje - stansen - Gummiapan

Bevat 1 stansen, Circa 27x18 mm
€ 1.50 incl tax € 0.75 incl tax

Muurpot - stansen - Gummiapan

Bevat 2 stansen, Afmeting ca.: 23x14 mm en 21x16 mm
€ 1.50 incl tax € 0.75 incl tax