CraftEmotions clearstamps A6 - Tekst bedankt NL

Manufacturer: Craft Emotions
Availability: 1 in stock
SKU: 130501/1353
De CraftEmotions clearstamps A6 - Tekst Bedankt NL is een uitgebreide stempelset met 25 doorzichtige stempels in verschillende maten, variërend van 19 x 7 mm tot 77 x 9 mm. Ideaal voor het maken van dankkaarten en bedankjes. Reinigen kan met stempelreiniger of zeep en water. Eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te onderhouden, deze stempelset is een geweldige keuze voor creatievelingen die hoogwaardige stempels nodig hebben.
€ 7.25 incl tax
  • subtitles Full description

    De CraftEmotions clearstamps A6 - Tekst Bedankt NL is een veelzijdige en hoogwaardige stempelset die ideaal is voor verschillende projecten. Deze set bevat 25 stempels met een variëteit aan formaten, van kleinere stempels met afmetingen van ongeveer 19 x 7 mm tot grotere stempels van 77 x 9 mm. De stempels zijn gemaakt van doorzichtig materiaal en hebben de tekst "Bedankt" in het Nederlands, wat ze perfect maakt voor het creëren van dankkaarten en andere bedankjes.

    Het gebruik van deze stempels is eenvoudig en vereist alleen een transparant acryl stempelblok om de stempel op te plaatsen. Hierdoor kunt u precies zien waar u de stempel plaatst en uw projecten op een nauwkeurige en professionele manier voltooien. Het stempelblok is niet inbegrepen in de set, maar kan gemakkelijk worden verkregen bij elke hobbywinkel of online winkel.

    Om de stempels schoon te maken, kunt u gebruik maken van een stempelreiniger of zeep en water. Door ze regelmatig schoon te maken, kunt u ervoor zorgen dat uw stempels langer meegaan en behouden ze hun scherpe en heldere afdrukken.

    Al met al is de CraftEmotions clearstamps A6 - Tekst Bedankt NL een geweldige keuze voor elke creatieveling die op zoek is naar een hoogwaardige stempelset om hun projecten te verfraaien. Met 25 stempels van verschillende groottes, kunt u een breed scala aan projecten maken, terwijl het eenvoudige gebruik en het gemakkelijke onderhoud ervoor zorgen dat u snel aan de slag kunt gaan en langdurig plezier kunt beleven aan uw stempelset.