CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Kitty & fish

Manufacturer: Craft Emotions
Availability: 2 in stock
SKU: 130501/5010
De CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Kitty & fish is een hoogwaardige en schattige stempelset met 2 stempels, waarvan de grootste een oppervlakte van 37 x 34 mm heeft. Deze set is geschikt voor diverse papierambachten zoals scrapbooking en kaarten maken. De stempels zijn gemakkelijk te gebruiken en geven heldere en duidelijke afdrukken dankzij het gebruik van hoogwaardig polymeer. De afbeeldingen zijn ontworpen met het oog op katten- en vissenliefhebbers. Een onmisbaar onderdeel van uw creatieve toolkit.
€ 3.50 incl tax
  • subtitles Full description

    De CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Kitty & fish zijn een must-have voor alle creatieve hobbyisten die graag stempelen. Deze set bevat twee stempels, waarvan de grootste stempel een afmeting heeft van ongeveer 37 x 34 mm, terwijl de tweede stempel een afmeting heeft van 52 x 37 mm. Met deze afmetingen bieden deze stempels een ruim oppervlak om te stempelen en geven ze u de vrijheid om uw creativiteit de vrije loop te laten.

    Deze set is perfect voor iedereen die graag scrapbookt, kaarten maakt, of andere papierambachten beoefent. De afbeeldingen zijn ontworpen met het oog op de liefhebbers van katten en vissen. De afbeeldingen zijn schattig en precies wat u nodig heeft om uw projecten op te fleuren. Het gebruik van hoogwaardig polymeer zorgt ervoor dat de afbeeldingen helder en duidelijk zijn bij het stempelen, en dat ze er keer op keer prachtig uitzien.

    Bovendien zijn deze stempels heel gemakkelijk te gebruiken en vereisen ze geen speciale vaardigheden of ervaring. Met de bijgeleverde transparante achtergrond kunt u precies zien waar u stempelt, waardoor het eenvoudig is om perfecte afdrukken te maken. U kunt deze stempels gebruiken met elk soort inkt en elk type stempelblok.

    Kortom, als u op zoek bent naar hoogwaardige, schattige en gemakkelijk te gebruiken stempels, dan zijn de CraftEmotions clearstamps 6x7cm - Kitty & fish precies wat u zoekt. Met hun heldere afbeeldingen, ruime oppervlak en eenvoudige gebruik, zult u snel merken dat deze stempels een onmisbaar onderdeel van uw creatieve toolkit zijn.