Cactus - stans - Gummiapan - D230434

Manufacturer: Gummiapan
Availability: 3 in stock
SKU: GPD230434
Ontdek de fascinerende Gummiapan Cactus! Met zijn enkele stans van ongeveer 39,5x62 mm, voegt deze stans een verfijnd tintje toe aan je projecten. Het merk Gummiapan staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze cactus-stans is geen uitzondering. Voeg natuurlijke schoonheid toe aan je creaties en laat je verbeelding de vrije loop met de Gummiapan Cactus. Verleg je creatieve grenzen en maak prachtige kunstwerken die tijdloos zijn.
€ 4.50 incl tax
  • subtitles Full description

    Ontdek de betoverende wereld van de Gummiapan Cactus! Dit buitengewone product bevat een enkele stans, die je creatieve avonturen naar nieuwe hoogten zal tillen. Met een indrukwekkende grootte van ongeveer 39,5x62 mm, biedt deze stans eindeloze mogelijkheden om je projecten te verfraaien.

    Voeg een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan je projecten met de Gummiapan Cactus. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer prachtige kunstwerken die de tand des tijds zullen doorstaan. De Gummiapan Cactus is de perfecte aanvulling op je gereedschapskist en zal je inspireren om je creatieve grenzen te verleggen.

Customers who bought this item also bought

Kleine Gnome houdt zijn baard vast - stans - Gummiapan

Bevat 2 stansen, Gemonteerd ongeveer 29x53 mm.
€ 4.00 incl tax € 2.00 incl tax

Muurpot - stansen - Gummiapan

Bevat 2 stansen, Afmeting ca.: 23x14 mm en 21x16 mm
€ 1.50 incl tax € 0.75 incl tax

Springende gnome - stansen - Gummiapan

Bevat 2 stansen, Ongeveer 40x48 mm
€ 4.00 incl tax € 2.00 incl tax